billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Paros

Hjem > Billeje Grækenland > Paros

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paros inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Paros miniguide

Paros

Biludlejning Paros

Den græske ø Paros i Det Ægæiske Hav og er en af de største øer i Kykladerne. Paros er en populært turistmål, og har omkring 15.000 indbyggere (2009).Små, hyggelige landsbyer med hvidkalkede huse og blå døre dominerer øen, og langs kysten er smukke strande.


Hovedbyen Parikia enheder (ca. 2000 indbyggere), beliggende i en bugt på den nordvestlige side af øen. Herfra er der færgeforbindelser til mange andre græske byer og øer, herunder Mykonos, Naxos, Samos, Kreta, Ios og Santorini .

 

I Parikia findes en lille, men interessante arkæologiske museum - en udstilling af 6000 år gamle artefakter. Tæt ved ligger kirken Ekatontapylianí - "kirken med de 100 døre" fra de 500's. Kirken blev ombygget flere gange, senest i 1960.
Ellers Parikia gode indkøbsmuligheder, et pulserende natteliv med barer og diskoteker - og strande med gode muligheder for vandsport.


På nordsiden af øen ligger byen Naoussa, som også har mange turister i sommer. Et besøg i bjerglandsbyen af Lefkas anbefales - hvor den berømte marmor minerne ligger.


Lufthavn Paros Panteleio Airport ligger 9 km syd for Parikia, og har daglige afgange til / fra Athens .

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte