billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Altamura

Hjem > Billeje Italien > Altamura

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Altamura inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Altamura miniguide

Billeje Altamura

Biludlejning Altamura

Altamura er beliggende i Italien i provinsen Bari tilhører Puglia-regionen, og befolkningen i byen er målt på næsten 70, 000 (2008).Regionen ligger i den sydlige del af Italien og grænser op til Adriaterhavet i øst, mens Altamura er placeret en vis afstand og inde mødes Basilicata-regionen omkring 10 km længere mod syd.Provinshovedstaden Bari har en placering på Adriaterhavet, lidt over 40 km fra Altamura.


Altamura er kendt for sine berømte og velsmagende brød, og på grund af resterne af en af vores forfædre, der blev fundet i en hule lige udenfor byen. Resterne sandsynligvis tilhører en 400 tusind år gammel Homo heidelbergensis forkalkede kaldet "The Altamura Man".Footprints af dinosaurer er for nylig blevet fundet i området, og i Museo Archeologico statale di Altamura, kan man se resterne af blandt andre vaser fra de gamle gravkamre. Altamura Cathedral er en af de smukkeste seværdigheder og blev bygget i 1200-tallet.


Det er ca. 40 km til Bari Airport også kendt som blegner Airport.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte