billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Bergamo Lufthavn

Hjem > Billeje Italien > Bergamo Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergamo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Bergamo Lufthavn miniguide

Billeje Bergamo Lufthavn

Biludlejning Bergamo Lufthavn

Bergamo Lufthavn (BGY) officielt kaldes Orio al Serio International Airport, der ligger mindre end 4 km fra Bergamo og 45 km fra Milano mellem Bergamo og lufthavnen. Fra togstationen i Bergamo, er det nemt at gå videre til Milano. Bil selskaber i lufthavnen ankomsthallen, Hertz, Locauto Tirreno, maggiori og Sixt.

 

I 2009 var 7.160.008 passagerer besøgt Bergamo Lufthavn. 12 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, primært lavprisselskaber, selskab.Milan har to lufthavne, der er tættere på byen, men mange bruger også Bergamo Lufthavn til at rejse til Milano på grund af lavere priser.

 

Bergamo Lufthavn har et godt udvalg af butikker, er det muligt at købe italienske mode og lokale produkter. Der er også et godt udvalg apotek, ATM og en VIP lounge, der er åben til alle for et gebyr. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte