billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Bologna

Hjem > Billeje Italien > Bologna

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bologna inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Bologna miniguide

Billeje Bologna

Biludlejning Bologna

Bologna er en by i det nordlige Italien , sydvest for Venedig og nord for Firenze .Bologna er hovedstad i Emilia-Romagna, der ligger på en slette nær slutningen af Appenninerne. Bologna er Italiens syvende største by med 370.000 indbyggere. Byen er et vigtigt vej-og jernbaneknudepunkt.


Bologna er verdenskendt for sin gode mad: la cucina Bolognese, og betragtes som Italien mathovedstad. Den ret spaghetti alla Bolognese, pasta med hakket kød, kommer her.Byen er også berømt for sin ret og medicinske fakulteter, og har en af Europas ældste universiteter fra 1119. Bologna er også kendt for de to læner
tårneGarisenda og Asinelli, som stammer fra 1100-tallet.Byen har mange pragtfulde kirker, herunder Katedralen i San Pietro og den gotiske San Petronio, blev påbegyndt i 1390, og afsluttet den første 1659. Den har en flot indgang portal billedhuggeren Jacopo della Quercia. Bologna museum af køretøjer fra Ducati, Ferrarri og Lamborghini. I juni arrangerer Bologna Film Festival.


Guglielmo Marconi (Bologna) lufthavn ligger seks kilometer uden for Bologna

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte