billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Cagliari

Hjem > Billeje Italien > Cagliari

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cagliari inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Cagliari miniguide

Billeje Cagliari

Biludlejning Cagliari

Cagliari er hovedstaden på øen Sardinien , Middelhavets næststørste ø.Cagliari ligger på den sydlige kyst af øen er Sardiniens vigtigste havneby. Vi lever ca. 165.000 indbyggere, 300.000 med forstæder. Byen har færgeforbindelse til Tunis, Italien Palermo og Civitavecchia.


Den italienske havneby blev grundlagt af fønikerne, og blev senere en vigtig kartagisk punkt på øen Sardinien. Byen blev erobret af romerne 238 f. Kr. Og ved Vandalerne i 454 Byen har en arkæologisk museum, det Museu Archeologico Nazionale, såsom har en bronzestatue fra 5000 f.Kr.. Museum Pinacoteca Nazionale di Cagliari viser områdets kunst og våben historie, mens Raccolta di Cère Anatomiche flere skræmmende voks modeller. Byen har flere Karthago og romerske ruiner i byen, der har lidt større bombeangreb under anden verdenskrig. Cagliari har attraktioner som katedralen i Santa Cecilia fra 1300 og San Saturnino kirke og de smukke strande og Poetto Calomosca


Cagliari-Elmas lufthavnen er den nærmeste lufthavn, ca. fem km uden for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte