billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Catania

Hjem > Billeje Italien > Catania

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Catania inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Catania miniguide

Billeje Catania

Biludlejning Catania

Catania er beliggende ved foden af Europas største vulkan, Etna, på østkysten af Sicilien .Catania er hovedstaden i provinsen af samme navn, er beliggende på Det Ioniske Hav. Byen har ca. 313.000 indbyggere, er Siciliens næststørste by.Forstæderne er befolkningen i en million mennesker. Catania er en af Italiens mest vigtige havne. Her er eksporteret frugter, vin, mandler og træ.


Catania er kendt for sine barokke arkitektur og byplanlægning. Piazza del Duomo er et livligt sted med en elegant springvand, som er symbolet på byen. Det er også udgangspunktet for shopping gade Etnea.Norman Domkirke er i Norman stil, og et besøg værd. I midten af Catania er på UNESCO's World Heritage List, sammen med Val di Noto. Benedictine San Nicolò var engang den største kloster. Piazzo Stesicoro ruinerne af et romersk amfiteater, og Teatro Massimo er mødestedet for de unge. Catania er også et godt udgangspunkt for ture til Etna.


Fontanarossa Airport er fire kilometer fra centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte