billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Como

Hjem > Billeje Italien > Como

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Como inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Como miniguide

Billeje Como

Biludlejning Como

Como er hovedstaden i provinsen Como og ejendom regionen Lombardiet, som er at finde i den nordvestlige del af Italien .Byen ligger ved Lake Como, og det er ca. 6 km til den schweiziske grænse i nord og over 200 km til den franske grænse i vest. Como blev opkaldt Hamborg Comum når Julius Cæsar fandt sted i 1. århundrede f.Kr. Kr., og i dag er befolkningen i næsten 85 tusind (2009).


På grund af sin lange historie, er der mange gamle seværdigheder i Como, og mange af de historiske bygninger ligger i den gamle bydel med dens gamle mure og tårne. Opførelse af katedralen startede i den 1300's, mens kirken San Fidel blev bygget i 1100-tallet. Sant'Abbondio Basilica blev påbegyndt i 1000's og omfatter malerier fra
samme århundrede og kalkmalerier fra 1300-tallet. Como er en populær destination for turister på grund af sin beliggenhed i nærheden af Alperne og placering ved Lake Como.

 

Milan Malpensa Airport er ca. 50 km væk fra byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte