billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Cortona

Hjem > Billeje Italien > Cortona

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cortona inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Cortona miniguide

Billeje Cortona

Biludlejning Cortona

Cortona er en by, der tilhører regionen Toscana og er beliggende helt øst i regionen. Toscana er beliggende på vestkysten af den udragende del af Middelhavet i vest og Adriaterhavet i øst. Fra Cortona er ca 180 km til Middelhavet kyst og ca. 190 km til Adriaterhavskysten, mens Trasimenosøen ligger næsten 13 km syd for Cortona.Befolkningen var lidt over 20 000 i 2009.


Cortona er en gammel by, som blev bygget af Etruskerne, der herskede Toscana fra ca. 700 f. Kr. og blev taget af romerne i 310 f.Kr. Kr. Det gør Cortona til en af regionens ældste byer og er stærkt påvirket af, hvordan den så ud i 1400. Street er smalle og snoede, og bygningen kommer fra den italienske middelalderen. Palazzo Pretorio blev bygget i 1300 og er i dag den bygning, hvor de etruskiske museum er beliggende.


Florence Airport Amerigo Vespucci kaldes også Lufthavn eller Peretola Lufthavn er beliggende ca. 130 km nord for Cortona.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte