billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Forli

Hjem > Billeje Italien > Forli

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Forli inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Forli miniguide

Billeje Forli

Biludlejning Forli

Forli ligger 25 km sydvest for Ravenna, Emilia-Romagna, på floden Montone i Italien .Forli er hovedstaden i provinsen Forli-Cesena. Vi lever ca. 108.000 indbyggere (2001).


Forli har været beboet siden stenalderen. Arkæologiske fund tyder på, at mennesker har boet her i over 800.000 år. Forli blev grundlagt af romerne kom, så vejen Via Aemilia, der gik fra Rimini til Placentia blev bygget 187 år f.Kr. Kr. Forli er mest kendt som fødestedet for Italiens tidligere præsident og leder af den fascistiske, Benito Mussolini. Byen er rig på kultur og kunst, og mange skære kode Kora Joner i byen. I Forli ligger San mercurial kloster. Den første kirke blev 400 e.Kr. Kr., men blev ødelagt af en brand i 1173, og har siden været
rekonstrueret. Der er flere kunstværker. Tomb af Barbara Manfredi, designet af Francesco di Simone Ferrucci, en af de mest kendte. Forli har også smukke strande.


L. Ridolfi aero porto også kendt som Forli lufthavnen, der ligger fire kilometer uden for Forli.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte