billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Genova Lufthavn

Hjem > Billeje Italien > Genova Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Genova Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Genova Lufthavn miniguide

Billeje Genova Lufthavn

Biludlejning Genova Lufthavn

Genova er en by i regionen Liguria, i det nordlige Italien .Det er beliggende mellem havet og Appenninerne. Genoa er Italiens sjette by med 610.000 indbyggere. Dets placering i spidsen af Genovagulfen, samt gode vej-og jernbaneforbindelser har hjulpet, at byen er blevet Italiens største havneby.Herfra er der en olieledning til Tyskland.


Old Town er beliggende omkring den gamle havn, og med smalle gader og høje bygninger. En 15 km lang bymur fra 1600-tallet omkring byen. I den gamle bydel i San Lorenzo Cathedral, startede i 958 Katedralen har en renæssance kuppel af kunstneren Galeazzo Alessi. Genoa har også attraktioner som Art Museum Palazzo Bianco, Doge's ophold, Palazzo Ducale og den storslåede basilikaen Santa Maria di Carignano, som blev påbegyndt i 1552.Det er også Europas største akvarium. Genova har op til tre kabelbaner og flere elevatorer, og det er en god base for at udforske den italienske Riviera, seværdigheder Portofino og Cinque Terre.


Aeroporto di Genova - Cristoforo Colombo ligger seks kilometer vest for centrum af Genova.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte