billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Lecce

Hjem > Billeje Italien > Lecce

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lecce inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Lecce miniguide

Billeje Lecce

Biludlejning Lecce

Lecce er hovedstaden i provinsen Lecce og tilhører region Apulien. Byen er centralt beliggende på Italiens hæl rager mod syd, og antallet af indbyggere er omkring 95 tusind (2009).Adriaterhavet er øst for denne del af landet kaldes Salento og Det Ioniske Hav, der ligger næsten 70 kilometer syd for byen. Lecce har en beliggenhed ca. 10 km inde i landet fra Adriaterhavskysten.


Både grækerne og romerne havde herredømmet over Lecce, og i dag er det stadig muligt at se ruinerne af det romerske amfiteater, der blev bygget på 100's AD Kr. Dele af amfiteatret er begravet, da den senere blev den anden bygning opført over resterne. Andre historiske monumenter kan ses Torre del Parco er et tårn fra 1419 og en triumfbue bygget i 1558. Lecce tilbyder også museer, en botanisk have og den gamle kirker og byens katedral fra 1144


Casale Lufthavn er næsten 50 km nord for Lecce.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte