billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Livorno

Hjem > Billeje Italien > Livorno

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Livorno inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Livorno miniguide

Billeje Livorno

Biludlejning Livorno

Livorno er provinsens hovedstad Livorno og Toscana regionen hører beliggende i det nordvestlige Italien .Toscana er beliggende lige syd for, hvor landet begynder at strække sig ind i Middelhavet og kystbyen Livorno er et af de vigtigste havne i Italien og grænser op til Liguriske Hav. Fra byen, kun ca 20 km til Pisa i den nordlige del, mens Florence ligger næsten 100 km mod øst. erBefolkning i byen måles ved ca. 160 tusind (2009).


Meget af Livorno blev ødelagt under 2. World War II, men stadig nogle historiske steder intakt, da fortet og bymurene fra middelalderen. Den smukke strandpromenade er en inspiration for mange kunstnere, og Piazza della Repubblica betragtes som byens centrum. Giovanni Fattoria Museum er et museum, mens yeshiva Marini er et museum dedikeret til jødisk historie. Kabelbanen var den første elektriske sporvogn i Italien og fejrede 100 år i 2008.


Pisa Galileo Galilei Airport handler om. 20 km uden for byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte