billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Modena

Hjem > Billeje Italien > Modena

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Modena inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Modena miniguide

Billeje Modena

Biludlejning Modena

Modena er hovedstaden i provinsen Modena og har en befolkning på over 180, 000 (2009). Byen hører til regionen Emilia-Romagna, som ligger i det nordlige Italien, hvor Landet strækker sig sydover i Adriaterhavet i øst og Middelhavet i vest. Fra Modena, er det næsten 180 km fra Milano og ca. 200 km til kyst byen Venedig. Det er usikkert, hvornår den Modena blev grundlagt, men byen var en romersk koloni i 3. århundrede f.Kr. Kr.


Hvis du har en interesse i museerne, kan du besøge Vatikanet Palace, der blev rejst i slutningen af 1700-tallet. Det indtager mere af Modena berømte museer, såsom arkæologiske museum ud over Biblioteca Estense, en af Italiens største bibliotek. Byens domkirke blev påbegyndt i 1000's og står på Piazza Grande, som begge er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den berømte sanger Luciano Pavarotti blev født og døde i Modena.


Lufthavnen i Bologna Guglielmo Marconi Airport kaldes og er ca. 50 km uden for Modena.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte