billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Monopoli

Hjem > Billeje Italien > Monopoli

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monopoli inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Monopoli miniguide

Billeje Monopoli

Biludlejning Monopoli

Monopoli er en havneby i provinsen Bari og har en befolkning på næsten 50 000 (2007). Provinsen hører til regionen Puglia ligger på Italiens hæl på den sydlige del af landet, og Monopoli grænser op til Adriaterhavet i øst.Herfra de udførte varer olivenolie og korn møller. Det er ca. 40 km til provinshovedstaden i Bari, og det er ca 65 km fra Taranto og bugten Taranto i syd. Monopoli blev bygget i 545 år efter ødelæggelsen af den græske by Egnathia.


Byens centrum er et historisk distrikt, som er velbevaret, og de gamle lokaliteter kan ses herunder St. Stephen Castle fra 1086, som senere blev omdannet til et benediktinerkloster. Monopoli Cathedral går tilbage til 1100-tallet, og slottet Castle of Charles V blev opført i 1500-tallet og var et fængsel fra de tidlige 1800-tallet til 1969. I dag huser en kunsthal ud til forskellige arrangementer.

 

Bari Lufthavn er også kaldet blegner Airport ligger ca. 50 km væk.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte