billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Nola

Hjem > Billeje Italien > Nola

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nola inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Nola miniguide

Billeje Nola

Biludlejning Nola

Nola tilhører den sydvestlige region Campania i Italien og er beliggende i provinsen Napoli, hvor byen Napoli er beliggende. Nola ligger ca 20 km fra vestkysten og ca. 25 km fra Napoli, der har en position tæt på Tyrrenhavskysten. Antallet af indbyggere i byen blev målt til over 30 000 i 2004. Nola er sandsynligvis den ældste by i regionen og var allerede en by omkring 560 f.Kr. Kr.


Af historiske seværdigheder skal besøge Basilica di San Tommaso, som blev opført på 200's AD Kr., både på grund af sin alder og kalkmalerier fra 800's. Basilica di SS. Apostoli var angiveligt rejst allerede i år 95 e.Kr. Kr. og senere genopbygget I 1190 Noget ud af byen kan man se romerske ruiner, herunder et amfiteater og grave.Den aktive vulkan Vesuv er kun ca. 15 km syd for Nola, mens det er ca. 20 km til den bevarede byen Pompeji.


Napoli Lufthavn ligger næsten 30 km vest for Nola.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte