billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Palermo

Hjem > Billeje Italien > Palermo

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Palermo inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Palermo miniguide

Billeje Palermo

Biludlejning Palermo

Palermo er Italiens femtestørste by og hovedstad på øen Sicilien. Med sine 687.000 indbyggere på øens nordkyst i Middelhavet, er byen en travl havn. Der er færgeforbindelse til Italien Napoli og Tunis.


Palermo er måske bedst kendt som mafiaen hjemby. Det er også det sted, hvor handlingen i Godfather film af Francis Ford Coppola tilføjet, samt film sted til film den klassiske Cinema Paradiso. Palermo ligger smukt med et behageligt klima. Den er rig på arkitektur og har en betydelig turist trafik. Palermo har en katalaninspirert katedral og katakomberne, Catacombe den Cappuccini, med mumificerede indfødte, som er velbevaret.Gesù Kirke er en
af konserverede de bedste. I Cappella Palatine er den smukke guld mosaikker, og den tidligere kongelige kammer i Palazzo dei Normanni. La Marina strandpromenade, der fører til La Flora, en have fra 1700-tallet.


Palermo International Airport er 32 km vest for byen ved Punta Raisi.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte