billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Prato

Hjem > Billeje Italien > Prato

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Prato inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Prato miniguide

Billeje Prato

Biludlejning Prato

Prato er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Toscana. Det er beliggende i den nordlige del af regionen, der har en central placering i landet og grænser op til Italien vestkyst.Den smukke by Firenze kun ca. 20 km sydøst for byen, mens vestkysten og Middelhavet findes næsten 80 km fra Prato. Bisenzio River løber gennem byen og dens befolkning blev målt til næsten 190 000 i 2009.


Prato er kendt for at have været et stort tekstilfabrikant i Italien for næsten 900 år, og sammen med de omkringliggende områder et center for ullvareproduksjonen i landet. Historien om produktion er bevaret i Museet for Textile Museum Textile. I den historiske bydel er der mange smukke paladser såsom Palazzo Pretorio fra 1200-tallet. Palazzo degli Alberti blev bygget i 1100-tallet og i dag et kunstgalleri.


Florence Airport er en international lufthavn beliggende ca. 10 km fra Prato.Lufthavnen kaldes både Peretola Lufthavn og Amerigo Vespucci Airport.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte