billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Salerno

Hjem > Billeje Italien > Salerno

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salerno inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Salerno miniguide

Billeje Salerno

Biludlejning Salerno

Salerno er hovedstaden i provinsen Salerno med en befolkning på næsten 150, 000 (2009). Salerno er beliggende i den sydlige del af Campania ligger på vestkysten, og det er cirka 50 km til Napoli i nordvest.Irno River løber gennem byen og munder ud i bugten Salerno, som fører ind i Tyrrhenske Hav. Da byen var en romersk koloni i 194 f.Kr. Kr., fik navnet Salernum.


Den historiske by Salerno er en af de bedst bevarede gamle byer langs den italienske kyst, og lige i byens domkirke, først bygget i 800-nummer og er udstyret med prædikestole af 1100-tallet. I 1950'erne var det bygget en smuk strandpromenade med udsigt over bjergene og med forskellige typer af palmetræer. Hvis du kører omkring 30 km nordvest, vil du komme til vulkan byen Pompeji blev begravet ved aske fra Vesuv i 79 e.Kr. Kr. Vulkanen i sig selv er ca. 40 km nordvest for Salerno.

 

Salerno Costa d'Amalfi Airport ligger næsten 20 km fra byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte