billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Saronno

Hjem > Billeje Italien > Saronno

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saronno inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Saronno miniguide

Billeje Saronno

Biludlejning Saronno

Saronno tilhører provinsen Varese, der er beliggende i regionen Lombardiet. Regionen ligger i den nordlige del af Italien og grænser den schweiziske grænse og byen har et sted i regionens nordvestlige hjørne.Det er ca. 30 km til provinshovedstaden i Varese i det nordlige og ca. 25 km til mode byen Milano i sydøst.Grænsen til Schweiz ligger kun 20 km fra Saronno der har en befolkning på næsten 40 000 (2009).


Der er flere historiske seværdigheder i Saronno, og den ældste kirke er den hellige Frans af Assisi. Den nuværende bygning blev opført i 1400-tallet, men den oprindelige kirke blev bygget på samme sted, før de 1100 er, når det blev givet til Franciskanerne. En anden kirke et besøg værd, Madonna dei Miracoli fra 1500-tallet, der er udsmykket med smukke kalkmalerier. På grund af den korte vej til Milan , kan man nemt tage en dagstur til den store by.


Milan Malpensa Airport er Milanos største lufthavn og er ca. 25 km fra Saronno.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte