billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Sondrio

Hjem > Billeje Italien > Sondrio

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sondrio inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Sondrio miniguide

Billeje Sondrio

Biludlejning Sondrio

Sondrio ligger i det nordlige Italien og er hovedstad i provinsen Sondrio.Byen hører til den nordlige del af Lombardiet, der grænser Schweiz i nord, og Sondrio ligger omkring 30 km syd for grænsen.Mallero River løber gennem byen og opfylder floden Adda, lige syd for byen, mens motemekkaet Milan er at finde nogle. 100 km sydvest.I 2009 lå befolkning på lidt over 20 000.


Sondrio er en turist center på grund af sin beliggenhed i Valtellina området, som er kendt for varme, lift og ost, og der er en kabelbane op til den store skilifter. Byen er også kendt for sine vinmarker og vin produceret her Sassella. Af de museer du kan besøge Art og History Museum i Valtellina til huse i Palazzo Sassi og en anden historisk museum til huse i det gamle slot Castello Masegra.


Det tager ca 2 timer at køre fra Sondrio til den internationale lufthavn i Bergamo Orio al Serio Lufthavn , som ligger ca. 45 km uden for Milano .

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte