billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Torino

Hjem > Billeje Italien > Torino

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torino inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Torino miniguide

Billeje Torino

Biludlejning Torino

Torino er en by 120 km sydvest for Milano , ved foden af Alperne.Torino er den fjerde største by i Italien , og er hovedstad i regionen Piemonte.Der er 865.000 indbyggere i selve byen, mens forstæderne er Torino befolkning på 1,5 millioner.


Torino er kendt som arrangør af de olympiske vinterlege i 2006. Dens navn stammer fra det keltiske ord, der betyder Tau bjerge.Torino er kendt for sin bilproduktion.Fiat og Lancia biler produceret her. Torino har også en bilmuseum, Museo dell 'Automobile, der har en samling af mere end 170 biler. Der er alt fra 1800-tallet Formel 1 biler til nyere sportsvogne. Her er også stærke vine Vermouth. Torinos egyptiske Museum betragtes som en af verdens vigtigste. Cathedral fra 1498 værelse den berømte ligklæde i Torino. Byen har også flere fine paladser som Palazzo Madama og Palazzo Reale kongesottet samt biograf museum og flere kunstgallerier.


Torino Aeroporto ligger 15 miles fra centrum af Caselle.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte