billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Udine

Hjem > Billeje Italien > Udine

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Udine inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Udine miniguide

Billeje Udine

Biludlejning Udine

Udine er hovedbyen i provinsen Udine og har en befolkning på næsten 100, 000 (2008). Provinsen hører til regionen Friuli-Venedig Giulia steder i det nordøstlige hjørne af landet, som grænser til Østrig mod nord.Fra Udine er mindre end 40 km til slovenske grænse i øst og ca. 35 km til Adriaterhavskysten i syd, mens Alperne, beliggende ca 50 km nord for byen.Byen nævnes første gang i kilder fra årene 983.


Mange besøger Udine, på grund af de gamle bygninger, der kan findes i byen. Et af de mest berømte seværdigheder er et slot ligger på en bakke over byen og blev bygget i 1500-tallet. I dag slottet huser en kunstgalleri med malerier fra 1300-tallet, en by museum og en arkæologisk museum. Et andet vartegn er Palazzo Patriarcale, der strækker sig tilbage til 1517 og blev brugt til at patriarkalsk bopæl, mens byens katedral blev bygget i 1236


Friuli Venedig Giulia Airport er omkring 35 km væk.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte