billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Venedig

Hjem > Billeje Italien > Venedig

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venedig inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Venedig miniguide

Billeje Venedig

Biludlejning Venedig

Venedig ligger på en ø i spidsen for Adriaterhavet nordlige del af landet. Venedig er hovedstad i regionen Veneto. Byen er stukket af flere kanaler. 270.000 mennesker lever i Venedig (2009).


Venedig er verdensberømt for sine kanaler og gondoler, og er en af verdens største turistattraktioner. Årlige besøg ca. 13-15 millioner by. Venedig er også kendt for Venedig International Film festival afholdt i Lido hvert år.Det havde også en kunstbegivenhed Venedig Biennalen hvert andet år. Glassfabrikasjonen i Murano og kniplinger industri i Burano er også berømt. Byen, byen har museer Civico Corre, og Gallerie dell'Accademia, og flere historiske strukturer. Langs Canal Grande er der over 200 paladser fra 1.100 til 1.700's, og i sidste ende er Piazza San Marco Piazza San Marco med Palazzo Ducale. Besøgende kan tage en gondol tur langs den 40 kilometer lange kanal under de mange broer 400. Ponte di Rialto er bedst kendt.


Lufthavnen Marco Polo Aéroport ligger på fastlandet, otte kilometer uden for Venedig.


Biludlejning i Venedig er en enestående og effektiv måde at udforske dette populære turistmål. Blive overrasket over de lave priser på biludlejning og den brede vifte af vores til at prøve vores unikke brugervenlige søgemaskine.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte