billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Verona

Hjem > Billeje Italien > Verona

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Verona inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Verona miniguide

Billeje Verona

Biludlejning Verona

Verona er beliggende 110 km vest for Venedig ved floden Adige.Byen i det nordlige Italien har et befolkningstal fundet 265.000 indbyggere (2009).Verona er strategisk placeret, og Brenner har længe været et knudepunkt for trafikken mellem det nordlige Italien og Centraleuropa.


Verona har mange kunstsamlinger, museer og bibliotek og et kulturcenter. Verona er berømt for sine kunstneriske håndværk og møbler fremstillingsindustrien. Byen producerer vine Bardolino, Soave og Valcpolicell, og har en årlig vinmesse. Flere af Shakespeares skuespil er blevet tilføjet til Verona. Bedst kendt er måske Romeo og Julie. Julies grav siges at være i en af byens kirker. Om sommeren er opført store operaer i en romersk amfiteater, som er den største af de Colosseum. Et af byens attraktioner er San Zeno Maggiore kirke fra 1100-tallet.Verona er en UNESCO verdens kultur-og naturarv.


Catulla Aeroporto ligger 12 kilometer fra centrum af Verona.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte