billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Albacete

Hjem > Billeje Spanien > Albacete

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albacete inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Albacete miniguide

Albacete

Biludlejning Albacete

Albacete er en spansk by, der er hovedstaden i provinsen med samme navn. Det er beliggende i den sydlige del af Spanien , og det er omkring 190 km til kysten og Middelhavet i øst.Valencia er placeret ca. 135 km nordøst for Albacete, mens landets hovedstad Madrid er lidt over 250 km i nordvestlig retning.I 2007 boede der ca 160 000 indbyggere i Albacete.


Første gang byen dukkede op i de kilder, var i 1269, da Albacete var en lille landsby. I dag kan du vandre gennem en middelalderlige gamle bydel og se historiske bygninger, det gotiske San Juan Bautista Cathedral. Kloster La Encarnatión strækker sig tilbage til 1500-tallet og i dag et kulturelt centrum. I tidligere tider var det kendt for at producere smed varerne kan købes i souvenirbutikker, og Municipal Knife Making Museum er helliget historie Albacete kniv produktion.


Albacete Airport ligger cirka 8 km udenfor byen. Lufthavnen startede fører ruten i 2003 og tilbyder ture til Barcelona .

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte