billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Alicante Lufthavn

Hjem > Billeje Spanien > Alicante Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alicante Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Alicante Lufthavn miniguide

Billeje Alicante Lufthavn

Biludlejning Alicante Lufthavn

Alicante Airport (ALC) ligger 9 km sydvest for Alicante . Der er gode busforbindelser fra lufthavnen og Alicante. Der er 10 forskellige bilproducenter i lufthavnen, det er de nationale ater, Optag, Sixt, Auriga, Centauro, Avis, Hertz, Sol Mar, Goldcar Europa og Europcar.


9.139.607 passagerer besøgte lufthavnen i 2009, hvilket gør det det 6. travleste lufthavn i Spanien, efter antallet af passagerer.Det er det vigtigste knudepunkt for Ryanair, der tegner sig for omkring en fjerdedel af passagertrafikken (2009) efterfulgt af Easyjet. Lufthavnen har to terminaler og en terminal 3 vil blive afsluttet i 2011.

 

Der er flere barer, caféer og restauranter på Alicante Airport. Det har tre forskellige afgiftsfrie butikker og flere specialbutikker sælger alt fra musik til smykker og sportsudstyr. Andre faciliteter inkluderer et apotek, internet, lægehjælp og apoteker.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte