billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Badajoz

Hjem > Billeje Spanien > Badajoz

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Badajoz inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Badajoz miniguide

Billeje Badajoz

Biludlejning Badajoz

Badajoz er hovedstaden i provinsen Badajoz, ligger i den sydvestlige del af Spanien .Byen ligger ved floden Guadiana og kun ca. 7 km fra grænsen til Portugal .På grund af den nærhed gjort en masse af samhandelen mellem Spanien og Portugal i dette område. Byen blev nævnt i kilder fra den romerske æra, men som vi kender Badajoz dag, blev grundlagt omkring år 875 I dag befolkningen i byen omkring 140.000 (2007).


Flere og flere turister besøger området omkring Badajoz og her kan du opleve natur, kultur og historie. Alcazaba er et arabisk fort er et af de bedst bevarede med flere tårne og en mur omkring den gamle borg. I den gamle by,
kan man også se historiske seværdigheder, herunder Puerta de Palmas er to tårne fra 1500-tallet, at tårne over den gamle by forbi gateway. Desuden er det muligt at besøge kirker, katedraler og museer.


Badajoz Airport er næsten 15 km fra byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte