billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Bilbao Lufthavn

Hjem > Billeje Spanien > Bilbao Lufthavn

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bilbao Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Bilbao Lufthavn miniguide

Billeje Bilbao Lufthavn

Biludlejning Bilbao Lufthavn

Bilbao Airport (BIO) ligger ca 10 km nord for Bilbao .Der er en bus mellem lufthavnen og centrum af Bilbao. Der er fem forskellige bilproducenter i lufthavnen, der er Hertz, Avis, Europcar, National og Sol Mar.

 

3.654.951 passagerer besøgte Bilbao Lufthavn i 2009. De vigtigste base for flyselskabet Vueling. Det er den berømte designer Santiago Calatrava har designet lufthavnen, og det bør udvides, så det er klar til at modtage 8 millioner passagerer i 2014. Bilbao Lufthavn tjener 16 internationale flyselskaber, og 27 forskellige destinationer, hvor omkring halvdelen af dem befinder sig i Spanien .

 

Shopping og restaurant-området i Bilbao lufthavn er for nylig blevet udvidet, således at udvælgelsen er meget god. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, trådløs internet, ATM, politi og medicinske kontorer. Der er hoteller i lufthavnen, de nærmeste, Hotel m.fl. i deri.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte