billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Ibiza

Hjem > Billeje Spanien > Ibiza

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ibiza inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Ibiza miniguide

Ibiza

Biludlejning Ibiza

Den spanske ø Ibiza, som ligger i Middelhavet, er en kendt ferie sted for charter turister.Øen har 113.000 indbyggere (2006). Øen har smukke landskab, og utallige indbydende sandstrande for dem, der søger en sol og badeferie.


Den største by hedder simpelthen Ibiza by, som ligger på den sydøstlige kyst af øen. Byen har 37.408 indbyggere, men når turisterne tager øen i sommermånederne, befolkningen voksede voldsomt. Ibiza by er delt op i den gamle bydel, kaldet "Dalt Vila", og den mere moderne del, der kaldes byen "Eixample". Old Town er beliggende på en bakke, og her vil du også finde katedralen Santa Maria d'Eivissa, en attraktion fra 1400-tallet. Ibiza by er kendt for sit livlige natteliv med eksklusive klubber, hvor den part, der varer indtil daggry. Der er gode indkøbsmuligheder i byen, især når det kommer til håndværk og tøj.


Ibiza Airport ligger lige uden for centrum af Ibiza by.


San Antonio er en anden populær turistby på øen, er dette placeret på vestkysten. En særlig attraktion her er "æg", det monument, der er beliggende nær havnen og vil blive skabt som en hyldest til Christopher Columbus.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte