billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Sevilla

Hjem > Billeje Spanien > Sevilla

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sevilla inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Sevilla miniguide

Billeje Sevilla

Biludlejning Sevilla

Sevilla ligger på bredden af Guadalquivir-floden, der fører ud i Atlanterhavet omkring 100 km længere sydpå. Byen er hovedstad i provinsen Sevilla, og hører til regionen Andalusien i det sydlige del af Spanien .Der er ca 140 km til den portugisiske grænse i vest og ca 530 km til hovedstaden Madrid mod nord.Antallet af indbyggere i Sevilla skønnes at være ca. 700 tusind (2009).


Sevilla blev grundlagt for mere end 2000 år siden og den gamle bydel er charmerende i en maurisk stil med små, smalle gader. Af historiske bygninger bør besøge Alcázar slot med sine smukke haver, der begyndte i 1100-tallet og katedralen fra 1400-tallet. Der er mange museer i Sevilla, herunder en, der er afsat til tyrefægtning og én, der omhandler den spanske flamenco dans. Som i mange andre spanske byer afholdt adskillige festivaler hvert år, og nogle af dem er påske festlighederne i karneval stil og vårmarked.


San Pablo Lufthavn er ca. 10 km uden for Sevilla.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte