billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Burgos

Hjem > Billeje Spanien > Burgos

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Burgos inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Burgos miniguide

Billeje Burgos

Biludlejning Burgos

Burgos er beliggende i det nordlige Spanien og er hovedstaden i provinsen med samme navn.Det er beliggende på en bredde af ca. 850 meter over havets overflade nær floden Arlanzón. Der er omkring 250 km til hovedstaden Madrid, der ligger syd for Burgos, lidt over 150 km mod nord kysten og ca. 260 km til den franske grænse i øst.I 2008 lå befolkning på næsten 180 000.


Burgos blev grundlagt allerede i 884, og byen er berømt for sine kirker og klostre. Et af de mest berømte er den gotiske domkirke fra 1200-tallet, der er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og klosteret Monasterio de las Huelgas fra 1100-tallet. Den smukke gate Arco de Santa María blev bygget i den 1300's. Den huser adskillige festivaler i Burgos i løbet af året. I sommeren er det en traditionel festival byder historiske dragter samt flere parterne med dans, tyrefægtning og udstillinger.


Burgos Lufthavn er ca. 4 km uden for byen, og kaldes også Villafría.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte