billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Fuerteventura

Hjem > Billeje Spanien > Fuerteventura

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fuerteventura inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Fuerteventura miniguide

Fuerteventura

Biludlejning Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, der ligger i Atlanterhavet ud for kysten ved nordvest Afrika. Øen har 86.642 indbyggere (2004). Tidligere øens erhverv, landbrug og fiskeri, men i dag stammer indtægterne hovedsagelig fra turisme.Langs Fuerteventura kystlinje er maleriske byer med deres små kirker og kapeller. Gamle vindmøller er også en karakteristisk del af øen.


Fuerteventura er behagelig temperatur året rundt, dette skaber solen og stranden er de vigtigste aktiviteter turister på øen. Den lange sandstrande og krystalklart vand perfekt til svømning, men også dykning og windsurfing er populære aktiviteter. Øens hovedstad hedder Puerto del Rosario og har ca. 28.000 indbyggere.


Fuerteventura Lufthavn er placeret på denne by.Vi har også omfatter en udendørs skulpturpark med 80 forskellige skulpturer, der er et besøg værd.


Hovedstaden er også kendt for at have det bedste natteliv på øen. Fuerteventura er en familievenlig ø med flere forlystelsesparker, der trækker. Du kan gå på kamel safari, besøge zoologiske haver eller prøv vandrutsjebaner findes på begge lande.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte