billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Gran Canaria

Hjem > Billeje Spanien > Gran Canaria

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gran Canaria inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Gran Canaria miniguide

Billeje Gran Canaria

Biludlejning Gran Canaria

Gran Canaria ligger mellem Tenerife og Fuerteventura , og har en befolkning på over 800.000, hvoraf omkring halvdelen bor i hovedstaden Las Palmas, Gran Canaria .


Gran Canaria er den perfekte familieferie destination med noget for alle aldre. Øen er ofte omtalt som en miniature kontinent på grund af dets mangfoldighed af natur og klima. Vulkanske kratere, eksotiske parker og smukke kyststrækninger er blot noget af det, Gran Canaria har at byde på. Det mangler de mindst ikke på aktiviteter.Se Sahara-stil sandklitter Masapalomas, gå på en kamel safari eller besøge Crocodile Park Roque Nublo. Tilbud ture til den botaniske have, caving og dykning er ikke få.Gå ikke glip af den maleriske landsby Puerto de Mogan, populært kaldet " Lille Venedig "på grund af sentrumsstrukturens mange kanaler.


Gran Canaria International lufthavn er den eneste lufthavn, og er blevet rangeret de travleste lufthavn i Spanien på grund af høje gennem-gang trafik.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte