billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Granada

Hjem > Billeje Spanien > Granada

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Granada inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Granada miniguide

Granada

Biludlejning Granada

Granada er hovedstad i provinsen med samme navn og er centralt beliggende i den sydlige del af Spanien .Byen og provinsen i regionen Andalusien og i alt over de to floder, Darro og Genil. Granada ligger ved foden af bjergkæden Sierra Nevada og de fremstillede varer som sæbe, spiritus og tekstiler. Det tager omkring en time at køre til kysten i syd, og i 2007 befolkningen skønnes at være ca. 240 000.


Sandsynligvis den mest berømte punkt af interesse, og den skelsættende Granada's Alhambra, som er en stor og smuk, maurisk fæstning og et kongeligt ophold, som tårne over byen. Strukturen blev bygget i 1200 -, og 1300's og er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Inden for murene er der attraktioner som en historisk museum og smukke haver. Ellers skal du besøge katedralen, som blev bygget mellem 1523 og 1703 og den gamle bydel med de arabiske tegn.


Federico García Lorca Lufthavn ligger ca. 15 km vest for Granada.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte