billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Isla Canela

Hjem > Billeje Spanien > Isla Canela

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Isla Canela inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Isla Canela miniguide

Isla Canela

Biludlejning Isla Canela

Isla Canela er en halvø, der hører til provinsen Huelva og afgrænset af Atlanterhavet. Halvøen ligger i landets sydvestlige hjørne og er på den østlige bred af floden Guadiana, som er grænsen mellem Spanien og Portugal .Guadiana løber ud i Atlanterhavet lige ved Isla Canela. Den nærmeste by ligger ca Ayamonte. 6 km mod nord og har en befolkning på omkring 18 000 (2005).


Isla Canela er en udvej med i alt 7 km lange strand og hoteller. Stedet bliver mere og mere populært for soltørste turister, og her er potentialet for strand og vand aktiviteter såsom volleyball og windsurfing. Isla Canela er fantastisk til både familier og andre, og mellem Ayamonte og halvøen er en 18-hullers golfbane med golfbaner.


For at komme til Isla Canela du kan flyve til enten Sevilla Airport , som ligger ca. 160 km nordøst for halvøen, eller på tværs af grænser og flyve til Faro Airport i Portugal , ca 50 km væk.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte