billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning La Coruna

Hjem > Billeje Spanien > La Coruna

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Coruna inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

La Coruna miniguide

La Coruna

Biludlejning La Coruna

Det vigtigste havneby på den spanske Atlanterhavskyst, La Coruña. Det er beliggende nord-vestlige del af landet, især i provinsen Galicien. I 2007 befolkningen anslås 244.388.


La Coruna er en smuk by, med en berømt og attraktive havnepromenade. Den mest berømte attraktion, der er over 2000 år gamle Hercules Tower (Torre de Hercules) - verdens ældste fyrtårn. Det ligger på en bakke med en fantastisk udsigt over byen og havet. 1500-tallet fort Castillo San Antón skal også nævnes. Det er en attraktion i sig selv, som også indeholder en arkæologisk og historisk museer. Ellers er det en række museer og kunstgallerier i byen.


Det er en kort afstand fra centrum til flere fine strande, herunder Playa de las lapas - ligger lige i nærheden af Hercules Tower. Det er ikke så stort, men er højt beliggende mellem klipperne.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte