billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Leon

Hjem > Billeje Spanien > Leon

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leon inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Leon miniguide

Billeje Leon

Biludlejning Leon

León er hovedstaden i provinsen León ligger i den nordvestlige del af Spanien .Hovedstaden i Madrid er beliggende ca. 335 km sydøst for Leon, mens Portugals nordlige grænse er ca 150 km sydvest for byen.I 2007 lå befolkning i León i lidt over 135 000 Grundlagt af romerne, og i 1. århundrede f.Kr. Kr. havde en romersk legion lejr her, hvilket gav anledning til navnet.


I dag er det stadig muligt at se resterne af bymure, som blev bygget omkring 200 AD Kr. Andre historiske seværdigheder kan du se den gotiske kirker León katedral med to smukke udsmykkede tårn fra 1100-tallet. Den romanske basilika San Isidoro har en døbefont fra 1000-tallet og i dag et museum, hvor det er udstillet, herunder tekstiler fra middelalderen. Af Festligheder fejret påske og langfredag i særdeleshed, og om sommeren holdt Festival i San Juan med tyrefægtning og fyrværkeri.


Leon Airport ligger cirka 6 km uden for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte