billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Lerida

Hjem > Billeje Spanien > Lerida

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lerida inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Lerida miniguide

Billeje Lerida

Biludlejning Lerida

Lérida kaldes ofte Lleida er hovedstaden i provinsen Lérida. Det ligger på bredden af floden Serge nordøstlige Spanien .Lleida er beliggende ca. 180 km vest for byen Barcelona og ca 115 km fra Middelhavets kyst i sydøst.Lleida er det 7. største by i Catalonien med en befolkning på ca. 135 tusind (2009). Dette er også en af de ældste byer og blev grundlagt omkring år 300 f.Kr. Kr.


Det er stadig muligt at se ruinerne af den antikke romerske bymure og romerske bygninger. Seu Vella katedralen eller Lérida Slot er en berømt vartegn og en smuk katedral, at tårne over byen på en lille bakke. Katedralen blev påbegyndt i 1200-tallet og klokketårnet blev afsluttet i 1400. Museum of Lleida er en historisk museum og Roda Roda er et museum for biler og motorcykler. Den huser adskillige festivaler i byen, herunder et karneval, påske fest, maifestival og efterår festival.


Lleida-Alguaire Airport åbnede i 2010 og er beliggende ca 15 km udenfor Lleida.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte