billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Lugo

Hjem > Billeje Spanien > Lugo

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lugo inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Lugo miniguide

Billeje Lugo

Biludlejning Lugo

Lugo er hovedstad i provinsen Lugo og beliggende i regionen Galicien i det nordvestlige Spanien .Det ligger på bredden af floden Miño, og det er ca. 160 km til Portugal nordlige grænse. Det er omkring 100 km til Atlanterhavskysten mod nordvest og ca 500 km til hovedstaden Madrid i sydøst.Befolkningen blev målt til næsten 100 000 i 2009.


Omkring den gamle by i Lugo er der en romersk bymur blev opført omkring år 300 e.Kr. Kr. og opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I den gamle bydel er flere pladser og pladser som Plaza de Santo Domingo, og den smukke katedral, som ligger lige inden for de gamle bymure, blev bygget i 1100-tallet. I Lugo arrangeret påske festivaler og julen ud på festivaler såsom Fiesta de San Froilan med boder og traditionelle varer.


Besøgende kan enten lander på Santiago de Compostela Airport som er beliggende ca. 90 km fra Lugo, eller A Coruña Airport som ligger 95 km fra byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte