billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Sabadell

Hjem > Billeje Spanien > Sabadell

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sabadell inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Sabadell miniguide

Billeje Sabadell

Biludlejning Sabadell

Sabadell er den næststørste by i provinsen Barcelona med en befolkning på lidt over 200, 000 (2009). Provinsen hører til regionen Catalonien, der ligger i det nordøstlige hjørne af Spanien , og det er ca 20 km fra byen på Middelhavskysten.Provinshovedstaden i Barcelona drejer sig om. 25 km sydøst for Sabadell, mens der er nogle 140 km til den franske grænse i nord.


I 1800-tallet Sabadell var en af de førende byer i Spanien i uld, og man kan stadig se nogle af de gamle tekstilfabrikker. Andre historiske bygninger, kan du besøge kirken Sant Nicolau fra 1000's og Duran House, som blev bygget i 1500-tallet. Hvis du vil vide mere om områdets historie kan betale et besøg på Museo de Historia Sabadell, mens Museo de Arte de Sabadell er afsat til kunst. Festligheder er organiseret og karneval hvert år.


Det officielle navn på Barcelonas El Prat Airport .Dette er den næststørste lufthavn i Spanien og er beliggende ca. 40 km sydøst for Sabadell.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte