billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Salamanca

Hjem > Billeje Spanien > Salamanca

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salamanca inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Salamanca miniguide

Billeje Salamanca

Biludlejning Salamanca

Salamanca er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Castilla y León i det nordvestlige Spanien .Befolkning blev anslået til ca. 155 000 i 2008, og det er lidt over 200 km til hovedstaden Madrid i sydøst.Salamanca ligger omkring 100 km øst for grænsen til Portugal og ligger ved floden Tormes.Byens historie strækker sig tilbage til før Kristi fødsel, da byen blev erobret af Hannibal i 220 f.Kr. Kr.


Salamanca er nok mest kendt for at have den ældste universitet i Spanien, som blev grundlagt i 1220 På grund af sin lange historie, at mange gamle bygninger se i byen, herunder adskillige kirker, da de to katedraler fra de 1100's og 1500's. Stort marked Plaza Mayor er fra 1200-tallet og det historiske kvarter er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Salamanca tilbyder flere kunstmuseer i tillæg til et museum om tyrefægtning og andre historiske museer.


Salamanca lufthavn ligger ca. 15 km uden for byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte