billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Tarragona

Hjem > Billeje Spanien > Tarragona

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tarragona inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Tarragona miniguide

Billeje Tarragona

Biludlejning Tarragona

Tarragona er hovedstaden i provinsen af samme navn beliggende i det nordøstlige Spanien og tilhører region Catalonien.Byen er en havneby ved Middelhavet, hvorfra der eksporteres landbrugsprodukter. Den populære storbyen Barcelona er kun 100 km nord for Tarragona, mens landets hovedstad Madrid er hele 550 km vest for Middelhavskysten.Tarragona er beliggende på bredden af floden Francolí og har en befolkning på ca. 155 tusind (2009).


Ligesom de fleste andre steder langs Costa Dorada er også Terragona en fremragende resort med et varmt klima og lange strande. Desuden er der meget historie og kultur i området, og man kan stadig se en 35 km lang akvædukt, og romerske ruiner, der er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Port Aventura er et af Europas største forlystelsesparker og er beliggende ca. 12 km syd for byen. Hvert år vil der være festivaler som kendt i Tarragona International Dixieland Festival.


Reus Airport er en international lufthavn er beliggende ca. 10 km uden for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte