billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Torremolinos

Hjem > Billeje Spanien > Torremolinos

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torremolinos inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Torremolinos miniguide

Billeje Torremolinos

Biludlejning Torremolinos

Torremolinos ligger på den populære Costa del Sol i det sydlige Spanien, der grænser op til Middelhavet.Byen hører til provinsen Malaga , og den handler om. 15 km til provinshovedstaden, Málaga.Grænsen til Portugal ligger omkring 350 km vest for de kystnære byen, mens landets hovedstad Madrid ligger ca. 550 km nord.Befolkning i Torremolinos var i 2006 i en lidt over 50 000.


Torremolinos er primært en udvej by og var en af de tidligste lokaliteter af sin art langs Costa del Sol. Mange turister foretrækker her, fordi der er lange strande, palmer og grønt hav af muligheder for vandsport i Torremolinos, og Malaga er en by med gode shoppingmuligheder. Den største attraktion i Torremolinos Aqualand er der, hvor der er 100 meter høje klipper du kan springe fra, rafting i puljen, vandland for børn, og mange forskellige og til tider skræmmende dias.


Det officielle navn på lufthavnen i Malaga : Pablo Ruiz Picasso lufthavn og lufthavnen er omkring 7 miles nord for Torremolinos.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte