billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Valladolid

Hjem > Billeje Spanien > Valladolid

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valladolid inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Valladolid miniguide

Billeje Valladolid

Biludlejning Valladolid

Valladolid er centralt beliggende i regionen Castilla y León i det vestlige Spanien .Byen er hovedstad i provinsen Valladolid og beliggende nær langs løbet af floder og Pisuerga Esgueva. Det er ca. 150 km til den portugisiske grænse i vest og hovedstaden Madrid, ligger ca 200 km syd for Valladolid.På 900-tallet Valladolid en lille landsby og begyndte at vokse ud over 1100-tallet. I dag befolkningen målt ved over 315 tusind (2009).


Valladolid er en gammel by med en historisk karakter, og i den gamle bydel er Plaza Mayor, omgivet af smukke bygninger fra middelalderen, ud over rådhuset. Nogle af de historiske bygninger er den ufærdige katedral, der blev indledt i 1500-tallet og en kongelig palads, der stammer fra 1500-tallet. Den opdagelsesrejsende Christopher Columbus døde i Valladolid i 1506, og forfatteren Miguel de Cervantes skrev en del af Don Quixote her. Begge deres huse er bevaret, og der er mulighed for en rundtur.


Valladolid Lufthavn er ca. 10 km uden for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte