billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Vigo

Hjem > Billeje Spanien > Vigo

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vigo inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Vigo miniguide

Billeje Vigo

Biludlejning Vigo

Vigo ligger helt i det vestlige Spanien , der grænser op til Atlanterhavet.Byen hører til provinsen Pontevedra, og det er kun 30 km af floden Minho, der markerer grænsen mellem Portugal nordlige grænse og Spanien. Vigo har en meget god Havn der er en af de mest aktive, og i 2008 er antallet af mennesker skønnes at være næsten 300 000.


Den gamle by Vigo har stejle gader og kaldte Casco Vello, mens den nyere del af byen er præget af brede gader og moderne bygninger. The Old Castillo del Castro blev bygget i 1600-tallet og ligger på en bakke over den gamle bydel. Derudover er der flere kirker, der har overlevet århundreder, herunder Iglesia de Santa Maria Castelo og Iglesia de Santiago de Bembrive som begge strækker sig tilbage til 1100-tallet. Af de museer du kan besøge en historie museum og et kunstmuseum. Lige uden for bymidten kan du finde fristende strande, som tiltrækker flere og flere turister om sommeren.


Vigo Peinador Lufthavn er ca. 8 km fra byen.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte