billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Aachen

Hjem > Billeje Tyskland > Aachen

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aachen inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Aachen miniguide

Billeje Aachen

Biludlejning Aachen

Aachen ligger i den vestlige del af Tyskland , Nordrhein-Westfalen, blot 5 km fra grænsen til Belgien og Holland .Byen har 260.000 indbyggere (2008), og er en vigtig jernbaneknudepunkt. Aachen er kendt for sin lange historie og dens arkitektoniske og kulturelle arv.


Byens største attraktion er Aachen Cathedral, som er en af de ældste katedraler i Tyskland - med forfædre fra 786 år Inde i bygningen er en smuk "Glass Chapel" - som er en stor turistattraktion, og både domkirken og glas kapel er opført på UNESCO's World Heritage List.


Rådhuset i Aachen fra 1500-tallet er et besøg værd - og Grashaus, placeret på Fish Market fra 1267. Andre attraktioner i byen: Ludwig Forum for International Art - kunst galleri med en udstilling af moderne kunst, der også har en udendørs skulpturpark, Büchel Palace fra 1338, er Den Europæiske Square (lige øst for centrum) med sine springvand smukt oplyste om natten, og City Museum Frankenberg Slot fra 1200-tallet i udkanten af byen.


Ellers Aachen biografer, teatre, parker, monumenter gode indkøbsmuligheder og gode restauranter.


Nærmeste Lufthavn - Maastricht Aachen Airport - er en international lufthavn og er beliggende ca. 40 km uden for Aachen centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte