billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Amberg

Hjem > Billeje Tyskland > Amberg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amberg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Amberg miniguide

Billeje Amberg

Biludlejning Amberg

Amberg ligger i den sydlige tyske delstat Bayern, Tyskland - særligt i regionen Oberpfalz.Byen har ca. 45.000 indbyggere, er først nævnt i skriftlige kilder i år 1034.


Det gamle centrum Amberg anses for at være blandt de bedst bevarede middelalderlige kvartaler i Europa. Det er omgivet af en ringmur med flere tårne - i folkemunde kendt som A (æg), efter formen.


Der er en række imponerende kirker og andre bygninger. Blandt de mest prominente enkelte attraktioner er omfattet bro Stadt briller - som oprindeligt var en del af byens middelalderlige befæstning. Ellers nævnes Neues Schloss - et slot, der oprindeligt blev bygget i 1400-tallet og renoveret i 1603.


Andre populære attraktioner i Amberg er Eh'häusl ("Den lille bryllup hus), bygget i 1728 og i dag karakteriseert som verdens mindste hotel (kun 2 m bred) - plus Mariahilfberg Franciscan kloster, beliggende på en bakke i nærheden af centrum.
Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport , ca 56 km vest for Amberg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte