billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Aschaffenburg

Hjem > Billeje Tyskland > Aschaffenburg

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aschaffenburg inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Aschaffenburg miniguide

Billeje Aschaffenburg

Biludlejning Aschaffenburg

Aschaffenburg i Tyskland, som har ca. 70.000 indbyggere, beliggende nordvest for den sydtyske delstat Bayern - ved floden Main. I begyndelsen af 1800-tallet gjorde byen en kort tid, en separat fyrstedømme.

 

Aschaffenburg kaldes ofte "Tor zum Spessart" ("porten til Spessart") - der er cirka 500 meter høje åsrekke, hvor der er to populære parker.

 

Byens tidlige historie begynder i romerske oldtid, men det har flere gange siden middelalderen været offer før alvorlige skader - i første omgang under 30-årskrigen i 1600-tallet, så i løbet af de 2 World War II

 

En af de største attraktioner Aschaffenburg Schloss Johannisburg - bygget mellem 1607-1614 - beliggende i en malerisk park område. En anden populær attraktion er 30 meter lang bypalasset Schönburger Hof, bygget mellem 1673 og 1681, og i dag herunder huser en naturvidenskab museum.

 

Nærmeste internationale lufthavn er Frankfurt lufthavn i Frankfurt am Main, som ligger ca. 46 km. Nordvest for Aschaffenburg.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte