billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Bielefeld

Hjem > Billeje Tyskland > Bielefeld

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bielefeld inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Bielefeld miniguide

Billeje Bielefeld

Biludlejning Bielefeld

Bielefeld, der har omkring 325.000 indbyggere, ligger i den nordvestlige del af Tyskland - Nordrhein-Westfalen.Grundlagt i begyndelsen af 1200-tallet i det store skovområde kaldet Teutoburgerskoven.


Da en stor del af det centrale downtown blev ødelagt under 2. World War II er der kun få overlevende historiske bygninger i Bielefeld. Nogle store middelalderlige kirker er faktisk intakt - herunder Nicolaikirche og Mariakirche, begge fra 1200-tallet.
Ellers byborgen Sparrenburg, som ligger lige uden for centrum, Bielefeld mest berømte attraktion. Det blev bygget ca. 1240, og den smukke park omkring slottet er også et populært turist attraktioner.


Bielefeld er kendt for en række særlige og godt besøgt festivaler og markeder. Det vigtigste er, at Sparrenburgfest med dens middelalderlige marked er afholdt i juli - og i september er der et særskilt marked for vin i byen. Desuden særpræg linvevermarkedet nævnt. Det afholdes hvert år i maj.


Nærmeste internationale flypøass er Paderborn / Lippstadt Airport, der ligger ca 45 km sydvest for Bielefeld.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte