billigerebiludlejning.dk logo    
     
   
     
 

 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at få de bedste tilbud

 

Tilgængelig i App Store

Bestil en lejebil direkte på din telefon

 

Biludlejning Hannover

Hjem > Billeje Tyskland > Hannover

 

Sammenlign priser på billeje

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hannover inkluderer de nødvendige forsikringer. Find billig lejebil!

 

Sammenlign 1200 udbydere og spar op til 50%

 

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

24 timers kundeservice

 

 

Hannover miniguide

Billeje Hannover

Biludlejning Hannover

Hannover - der har 523.000 indbyggere (2008) - ligger i den nordlige del af Tyskland , ved floden Leine, er hovedstaden i delstaten Niedersachsen.


Hannover er en berømt udstillings-og kongres, og har også et rigt kulturliv med mange museer, kunst gallerier, opera, teater og koncertsteder. Desuden er byen et vigtigt jernbaneknudepunkt.
Hannover blev grundlagt i 900's, og i Altstadt - Old Town - er flere historiske steder, herunder en række bygninger fra middelalderen.


Nogle af de mest populære turistattraktioner er "Landesmuseum Hannover (state museum med udstillinger af kunst, arkæologi og etnologi)," Sprengel Museum Hannover "(kunstmuseum med værker fra 1900-tallet), Operahaus fra 1845, den gamle rådhus fra 1500-tallet, Marktkirche (fra 1300), den nye rådhus fra 1913 med dets smukke have, slot Landes Trost fra 1573 - samt både en botanisk og zoologiske haver.


I sommeren er der gode muligheder for svømning på den kunstige sø Maschsee - med smukke sandstrande og muligheder for vandsport.


Byen har sin egen lufthavn - Hannover Airport - ligger 12 km nord for centrum.

 
     
 

Lejebil

Information

Hjælp

Følg os

Mest besøgte